Over Mij

Welkom! 

Wat leuk dat je mijn site bezoekt!

Mijn naam is Claudia Chialastri, ik ben 44 jaar en de eigenaresse van ontspanningspraktijk Honey Be Healthy by CC.

Naast het runnen van mijn eigen praktijk, ben ik moeder van 3 kinderen, Angelo, Destiny en Moreno.

Over Honey Be Healthy

.

Bij Honey Be Healthy staat ontspanning hoog in het vaandel. Zowel voor lichaam als geest kun je hier terecht om even tijd voor jezelf te nemen. Een heerlijke ontspanningsmassage of een Reikibehandeling kunnen in hectische tijden een verademing zijn. Maar er is natuurlijk ook niets mis mee om deze behandelingen als voorzorgsmaatregel te ondergaan. Met regelmaat terug gaan naar je basis zorgt voor een betere balans, een rustiger hoofd en een meer ontspannen lichaam. En mochten de zogenaamde "emmertjes" nu echt volzitten, dan is wellicht de Body Mind Release therapie iets voor jou.

Bekijk hier de mogelijkheden!

Voordat ik begon met HBH, heb ik veel verschillende banen gehad. Na mijn laatste baan in de beveiliging, kreeg ik een burn-out en werd tenslotte gedeeltelijk afgekeurd. Ik belandde in de WIA, maar langzaam aan herstelde ik weer en besloot het heft in eigen hand te nemen. Nee, ik wilde niet meer werken voor een baas en ik kon het ook niet meer opbrengen. Ik wilde echt iets voor mijzelf beginnen en er moest dus iets veranderen.

Ooit had ik op mijn 19e mijn Reiki certificaten behaald. Het geven van Reiki is eigenlijk altijd een soort hobby van mij geweest. Ik vond het fijn om mensen te helpen en heb er dan ook nooit geld voor gevraagd. Tot grote frustratie van sommige mensen om mij heen die van mening waren dat ik mijzelf te kort deed. Eigenwijs als dat ik ben, had ik daar een eigen mening over…

Het leven was mij niet altijd makkelijk afgegaan en had jarenlang ups en downs. De Reiki zorgde van tijd tot tijd dat ik wel mijn rustpunten kon vinden in mijn drukke gezinsleven. Totdat er een samenloop was van vele ingrijpende gebeurtenissen, die er uiteindelijk voor zorgde dat ik volledig onderuit ging en een burn-out kreeg. Het kostte mij behoorlijk wat tijd, (zoals ik al eerder zei: Ik ben nogal eigenwijs) voordat ik inzag dat het creëren van rust, ontspanning en het bewaken van mijn eigen grenzen, ervoor zorgde dat ik meer levensvreugde kreeg, positiever in het leven ging staan en het verleden los kon laten. 

Al deze zaken hebben ertoe geleid dat ik HBH ben gestart en ik zou mensen graag de ervaring op willen laten doen, dat de termen “rust” en “ontspanning” een grotere impact kunnen hebben op een leven dan dat men denkt. Vandaar dat ik ervoor heb gekozen om dit te kunnen bewerkstelligen op meerdere vlakken, door middel van massage, Reiki en Body Mind Release therapie. Oftewel: mentaal, emotioneel, fysiek en energetisch, want het één kan niet zonder het ander in mijn optiek…. 

Groetjes Claudia

 
  • Facebook

honeybehealthy

© 2020 by Honey Be Healthy