ALGEMENE VOORWAARDEN

Voor vragen kunt u mij mailen of bellen

Om de behandeling die je wilt ondergaan zo goed en ontspannen mogelijk te laten verlopen, hanteer ik  een aantal algemene voorwaarden. 

Als je een afspraak maakt bij Honey Be Healthy by CC, ga ik ervan uit dat je deze voorwaarden hebt gelezen en hiermee akkoord gaat.

 

 1. Bij het maken van een afspraak wordt er naar je telefoonnummer en/of e-mailadres gevraagd.

 2. Voorafgaand aan de eerste behandeling wordt er door mij een intakegesprek gehouden met de cliënt. De cliënt is zelf verantwoordelijk voor de juistheid van deze (medische) informatie die hij/zij tijdens dit gesprek verstrekt. Op basis hiervan kan de behandeling op een verantwoordelijke en veilige manier gegeven worden.

 3. Bij wijzigingen in de situatie van de cliënt is hij/zij zelf verantwoordelijk om dit aan mij door te geven. 

 4. Alle informatie die je tijdens het intakegesprek en de behandeling aan mij vertelt wordt vertrouwelijk behandeld. Zonder jou schriftelijke toestemming worden deze nooit aan derden verstrekt.

 5. Bij Honey Be Healthy by CC worden geen medische diagnoses gesteld. Bij twijfel kan ik afzien van een behandeling en wordt u door verwezen naar de huisarts of specialist.

 6. Bij koorts, griep en steenpuisten (waar dan ook op het lichaam), mag er absoluut niet gemasseerd worden. Bij acute blessures, hoge bloeddruk en ziektes is het raadzaam eerst advies te vragen aan jou arts, voordat je een afspraak maakt. 

 7. Je kunt van mij verwachten dat ik hygiëne hoog in het vaandel heb staan, ik verwacht dat van de client ook.

 8. Honey Be Healthy by CC houdt zich het recht voor een cliënt van behandeling uit te sluiten.

 9. Wederzijds respect in een veilige sfeer voor zowel u als mij is een vanzelfsprekendheid tijdens een massage en/of Reikibehandeling.

 10.     10.Het is prettig wanneer de mobiele telefoon uitgeschakeld of op stil gezet wordt tijdens de behandeling.

 11. Gemaakte afspraken kunnen tot 24 uur voorafgaand aan de afspraak kosteloos worden geannuleerd. Geannuleerde of vergeten afspraken binnen deze termijn worden volledig aan u doorberekend.

 12.     12.Betaling geschiedt direct na de behandeling en vindt bij voorkeur plaats door gebruik van mobiele pin/contant.

 13.     13.Een cadeaubon is inwisselbaar voor de behandeling die op de cadeaubon vermeld staat en is geldig tot 1 jaar na uitgifte.

 14.     14.Honey Be Healthy by CC is niet verantwoordelijk voor beschadiging, diefstal en/of verlies van persoonlijke bezittingen van de cliënt.

 15.     15.Door akkoord te gaan met deze voorwaarden verklaar je tevens dat je Honey Be Healthy niet aansprakelijk zal stellen voor bij- en/of nawerkingen die mogelijk het gevolg zouden kunnen zijn van een behandeling die aan jou gegeven is.

 16.     16.De Algemene voorwaarden en op de website vermelde informatie kunnen door Honey Be Healthy by CC te allen tijde worden gewijzigd.

 • Facebook

honeybehealthy

© 2020 by Honey Be Healthy